Пресс конференција за Државно првенство

Smotra Izvidnici

Почитувани,

По повод започнувањето на Државното првенство во хокеј на мраз ве известуваме дека на ден 6 фебруари 2014 година во 12:30 часот во Конгресната сала на Спортскиот центар Борис Трајковски ќе се одржи прес конференција.

 

Share