Прв круг на Државното првенство

HokejDrzavno-0153

Заврши продолжениот викенд (Петок, Сабота, Недела) и првите три кола од Државното првенство на Македонија во хокеј во организација на Борис Трајковски и Хокејарската федерација на Македонија.

 

 

 

 

Петок 07.02

Вардар – Металург 5:11
Фаворит-Ред Стар 8:4

Сабота 08.02

Вардар -Ред Стар 0:17
Фаворит – Металург 5:12

Недела 09.02

Фаворит – Вардар 6:12
Металург – Ред Стар 5:2

Microsoft Word - TABELARedosled.docx

На 28 фебруари, 1 и 2 Март ќе се одиграат 4,5 и 6 коло од националното првенство во спортскиот центар Борис Трајковски

 

Share