ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО ХОКЕЈ

Hokej natprevari vo BAHL ligata

ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО ХОКЕЈ

Распоред на натпревари први 3 кола:

Петок 07.02

21,00 Вардар – Металург

22,30 Ред Стар – Фаворит Кико

 

Сабота 08.02

09,00 Фаворит Кико – Вардар

10,30 Металург – Ред Стар

 

Недела 09.02

09,00 Ред Стар – Вардар

10,30 Фаворит Кико – Металург

 

Сите натпревари се одржуваат на Хокеј Арената на СЦ Борис Трајковски

Share