Прв меѓународен натпревар

Со поддршка на Агенцијата за млади и спорт, матичната Хокејарска Федерација, Република Македонија преку хокејарскиот клуб Металург добива свој претставник во регионалното натпреварување во хокеј.

повеќе

Share